KANAL INSPEKT d.o.o.

Poduzeće Kanal Inspekt d.o.o. je osnovano 2009. godine sa sjedištem u Zagrebu.

Osnovna djelatnost poduzeća je ispitivanje i atestiranje vodonepropusnosti odvodnih sustava, vodovodnih instalacija, hidrantskih mreža..

Također Kanal Inspekt d.o.o. izgrađuje i održava sa nezavisnom grupom visoko kvalificiranih djelatnika: industrijske, stambene, ugostiteljske, bolnice, hotele, trgovačke centre i ostale objekte i sastavne uređaje vodovodnih i kanalizacijskih sistema i uređaja.

Tvrtka je od osnivanja do danas ostvarila značajan uspjeh i rast vidljiv iz naših referenci, opremljenosti i osposobljenosti zaposlenika. Stekli smo povjerenje investitora i svojom kvalitetom ostvarili mnoge uspješne i stalne suradnje.

Kombinacija tradicije, kvalitete i osposobljenosti djelatnika te suvremena oprema, garancija su za daljnji uspješan rast i razvoj.

Ispitni laboratorij

Unutar društva Kanal Inspekt  postoji samostalna i u stručnom smislu neovisna jedinica i nosi naziv Ispitni laboratorij a bavi se ispitivanjem vodonepropusnosti  kanalizacijskih cjevovoda,  sustava,  spremnika, tlačnim ispitivanjem cjevovoda za opskrbu vodom i ispitivanjem stanja CCTV snimanjem cjevovoda.

 

Kanal Inspekt - HRN-EN-ISO-IEC-17025-2007

Ispitni Laboratorij ima status akreditiranog laboratorija, ustrojen je i djeluje u skladu sa zahtjevima norme HRN EN ISO/IEC 17025:2007. – Opći zahtjevi za osposobljenost  ispitnih i umjernih laboratorija

Strateški ciljevi i kvalitete su nam:

  • obavljati poslove stručno i nepristrano

  • ispunjenje zakonske regulative

  • ispunjenje svih kupčevih zahtjeva i očekivanja

Svaki poslovni problem za tim Kanal inspekta d.o.o. predstavlja samo niz novih mogućnosti, a sve u svrhu zadovoljstva klijenata.

Raspolažemo sa svom potrebnom vlastitom opremom:

  • kamerom za snimanje kanalizacije za DVD reprodukciju
  • uređajem za pronalaženje puknuća i propuštanja vode u zemlji i zidu
  • svom opremom za izgradnju i popravak vodovodnih i kanalizacijskih sustava / mini bager rezačice betona i asfalta, kamionski prijevoz / specijalno vozilo za ispiranje svih vrsta odvodnih sustava
  • ručne i mehaničke sajle za mehaničko čišćenje odvodnih sustava
  • razni specijalni alati za popravak i održavanje svih vrsta cijevnih instalacija u širokom spektru primjene